Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

H Ανθρώπινη Αλληλεγγύη στο Δημοτικό Σχολείο Πανόπουλου

Με τις αγκαλιές τους γεμάτες σχολικά είδη και γλυκίσματα, για τους 100 μαθητές του ορεινού Δημοτικού Σχολείου Πανόπουλου, έφτασαν το πρωί της Τρίτης 30 Οκτωβρίου, τα μέλη της Ανθρώπινης Αλληλεγγύης.

Το κλιμάκιο το υποδέχτηκαν ο Διευθυντής με τους 9 δασκάλους, ο Αντιδήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας Γιάννης Πανούτσος, οι Πρόεδροι των Δημοτικών Διαμερισμάτων Κακοταρίου και Αγίας Τριάδας.  Η χαρά των παιδιών μεγάλη. Ο Διευθυντής του Σχολείου ενημέρωσε τα παιδιά για την Ανθρώπινη Αλληλεγγύη για την προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια που λειτουργεί στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και Δημοτικά Σχολεία. Μοιράστηκαν στα παιδιά τσάντες, τετράδια, μολύβια, είδη νηπιαγωγείου, από βιβλιοπωλεία Αμαλιάδας και Πύργου, ΝΕΟΧΑΡΤ ΑΒΕΕ, ΛΕΞΙΣ, ΠΑΠΥΡΟΣ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΟ, ΦΩΤΟΓΝΩΣΗ, ΒΙΒΛΙΟΠΑΝΟΡΑΜΑ, ΒΙΒΛΙΟΧΩΡΟΣ, ΓΝΩΣΗ, ΚΥΚΛΟΣ, ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ, καραμέλες από την ΟΛΥΜΠΙΚ ΕΡΜΗΣ και η Γαλακτοβιομηχανία ΦΑΡΜΑ έδωσε σε όλα τα παιδιά γάλα και κρέμες σοκολάτας, τους οποίους μάλιστα η Ανθρώπινη Αλληλεγγύη ευχαρίστησε θερμά.  Επίσης ενισχύθηκαν 20 οικογένειες με τρόφιμα που υπόδειξε ο Διευθυντής του σχολείου, ο ποίος και θα παραδώσει τα τρόφιμα.
Ο κος Αντιδήμαρχος και οι Πρόεδροι των κοινοτήτων ευχαρίστησαν την Ανθρώπινη Αλληλεγγύη που επισκέφτηκε την περιοχή τους και πρόσφερε την αγάπη της στα παιδιά μας και τους κατοίκους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: