Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

H νέα ιστοσελίδα του δημοσιογράφου Μ. Νοδάρου: www.apokalypseis.com


Ο δημοσιογράφος Μάκης Νοδάρος αφήνει το ενημερωτικό μπλογκ «http://mnodaros.blogspot.gr» με τίτλο «ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ»  και μετακομίζει στην ιστοσελίδα ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ «www.apokalypseis.com»


ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ: Σας καλωσορίζω στις  www.apokalypseis.com . Με γνώμονα το δικαίωμα της ενημέρωσης των πολιτών για όλα τα θέματα και κυρίως για εκείνα που κρύβουν τα  ελεγχόμενα ΜΜΕ από τα σκοτεινά κέντρα της διαφθοράς και της διαπλοκής, αποφάσισα να βγάλω στον «αέρα» αυτή την ιστοσελίδα με σκοπό τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις.

Επειδή δημοσιογραφία και ενημέρωση δεν είναι τα δελτία Τύπου και οι πληρωμένες καταχωρήσεις διαφόρων παραγόντων αλλά οι αποκαλύψεις , η έρευνα και η αυστηρή κριτική στα πρόσωπα της εκάστοτε εξουσίας.

Μέσα από την ανεξάρτητη δημοσιογραφική έρευνα, θα προσπαθήσω να αναδείξω,  πάντα με  στοιχεία ,  εκείνα που παραμένουν …κρυφές και απαγορευμένες ειδήσεις και θέματα για τα οποία οι πολίτες συνήθως ελάχιστα μαθαίνουν.

Ευχαριστώ τον φίλο και συνάδελφό μου , δημοσιογράφο και εκδότη του περιοδικού HOT DOC   Κώστα Βαξεβάνη για την στήριξη και την βοήθειά του προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η σελίδα.

Σας καλώ όλους στο νέο συναρπαστικό ταξίδι της αληθινής ενημέρωσης και των αποκαλύψεων .  

Δεν υπάρχουν σχόλια: