Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Στη Λιναριά η συνάντηση διοίκησης με παίχτες του Ολυμπιονίκη.

Στην Λιναριά είχαν για φέτος  την «πρώτη» τους  συνάντηση διοίκηση και παίχτες του Ολυμπιονίκη. Η εκδήλωση εντάσσονταν στο γενικό πνεύμα που έχει καθιερωθεί για την σύσφιξη των δύο πλευρών αλλά και για τον εορτασμό της ονομαστικής εορτής του προπονητή της ομάδας του Γιάννη Ευστρατιάδη   και του μέλους της διοίκησης Βασίλη Κορμπάκη. 
 Χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους απηύθυνε αρχικά ο πρόεδρος της ομάδας Θουκιδήδης Κοσμόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε « στα τελευταία επιτεύγματα της ομάδας  και  στην μεγάλη προσφορά του προπονητή και των παιχτών στο να γίνει η ομάδα του Ολυμπιονίκη το  «αθλητικό κόσμημα» της Ολυμπίας».
Παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο δήμαρχος της Αρχαίας Ολυμπίας ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε «την χαρά και την ικανοποίηση της νέας δημοτικής αρχής για την πορεία του Ολυμπιονίκη.» ,
 Ο δήμαρχος κατόπιν διαλόγου που αναπτύχθηκε μεταξύ των μελών της διοίκησης δήλωσε ακόμα « την αμέριστη ηθική και όχι μόνο , συμπαράσταση του ίδιου αλλά και των μελών της παράταξής του στο όραμα που θέλει την ομάδα του μπάσκετ να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα αθλητικά δρώμενα του τόπου .».
 Τα μέλη της διοίκησης , κυρίως δια στόματος του προέδρου της ομάδας Θουκιδήδη Κοσμόπουλου , έθεσαν « και τον κοινωνικό ρόλο που διαδραματίζει ο Ολυμπιονίκης αφού διαρκώς η δράση του επεκτείνεται σε διάφορα αθλήματα και σε όλες τις ηλικίες.».
 Εκ μέρους του «αθλητικού τιμ» μίλησαν ο προπονητής και ο αρχηγός της ομάδας οι οποίοι και αναφέρθηκαν  γύρω  στα όσα απασχολούν την ομάδα από την στιγμή που βγαίνει στο «παρκέ».
 Η βραδιά κύλησε ευχάριστα με τον πρόεδρο της ομάδας να χαρίζει στους συνδαιτυμόνες την απαγγελία του,  με στίχους του Κωστή Παλαμά. 




 Πηγή:www.antroni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: